Kategorier
HAMdigital

HAMdigital punkt SE

HAMdigital punkt SE är en resurs som jag tog initiativ till för att försöka samla så mycket kunskap som möjligt om digital amatörradio på ett enda ställe. Kunskapsöverföringen inom amatörradio är minst sagt bristfällig om man ser på vad som händer på sociala media och andra plattformar för kunskapsöverföring.

Min vision och ambition med HAMdigital punkt SE är att vi på ett och samma ställer kan hjälpa varandra med allsköns frågor som berör digital amatörradio.

Bli medlem du med!

Bakom detta projekt står SA3BPE Henrik. Här på denna site, dess forum och wiki kan ALLA bidra så att ”fellow hams” lär sig mera och utvecklas i vår fantastiska hobby – amatörradio.

Initiativet till denna site och dess resurser togs då undertecknad rentav tröttnade på att söka information på hundratals olika sidor som behandlar digital amatörradio. Vi radio-/lyssnaramatörer borde ju kunna enas på en och samma site och hjälpas åt för att komma vidare och utvecklas?

Tillgängliga resurser just nu:

  • https://hamdigital.se/forum/

Ta med dig dina förvärvade kunskaper och skriv en rad eller två, utvecklas och låt dig växa genom att hjälpa andra! Har du någon idé om hur vi kan utveckla HAMdigital punkt SE till att bli en naturlig samlingsplats för svenska radioamatörer som är intresserade av digital amatörradio? Tveka då inte att höra av dig via kontaktsidan!

73 de SA3BPE

 

Sprid ordet...