Kategorier
Digitalt Internet IT-säkerhet Ledarskap Nätverkande Tankar

Utveckla, inte avveckla!

Här kommer jag resonera om vikten av att utveckla och anpassa din verksamhet till det nya digitala liv som från och med nu kommer att vara standard.

Jag är som de flesta av er känner till engagerad i diverse olika föreningar och organisationer och dessa har alltifrån anpassat verksamheten till ”vaddå pandemi? vi kör på som vanligt…” till föreningar och organisationer som går på knäna, morgondagen ser nattsvart ut och all framtidstro är som bortblåst.

I de föreningar och organisationer som snabbt anpassade sig till restriktioner har man idag kommit in i någon form av vardag och rutin med digitala träffar, onlineföredrag, styrelsemöten online och så vidare… Verksamheten har utvecklats och gått in i digitaliseringens värld med nyfikenhet och öppet sinne. Man har grupperat om och ställt om, anpassat sig till omvärlden och ser möjligheter istället för hinder.

Sitter du i en styrelse eller är en ledare idag ska du läsa extra noga nu. Det är din skyldighet att kicka igång nu, det är dags att åka. Digitaliseringen är här för att stanna, varken du vill eller ej! Det är nu det är dags att motivera, uppmuntra, berömma, entusiasmera, ingjuta mod och utveckla din verksamhet och dina medarbetare in i digitalisering. För, du vill väl inte ligga efter din konkurrent?

Hur kommer man vidare? Svår fråga som det inte finns något enkelt svar på. Det finns idag en hel ocean av verktyg och plattformar för digitalisering. Alltifrån egna molnlösningar till färdiga paket. Har du svårt att välja så kan jag hjälpa till. Bara kontakta mig så tar vi det vidare från era förutsättningar. Du ligger redan efter, men behöver inte göra det länge till…

Hudiksvall 202-11-17

Henrik Persson

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/sa3bpe/

Sprid ordet...