Mer om mig

Mer Om mig

Henrik heter jag och är 39 år. Bor i Hudiksvall sedan 2008, kommer ursprungligen från Skåne. Gillar när det händer saker och älskar att få saker att hända och ser till så de blir gjord.

Är intresserad av motorsport samt håller på med den något udda hobbyn amatörradio (därav domänen sa3bpe.se). Övriga intressen är datorer, nätverk, IT-säkerhet och havet. Självklart är ett stort intresse mina barn och min familj. Är gift med Elin sedan 2011, har två egna söner på 3 och 6, ett bonusbarn på 14. Professionellt går jag alltid all in och vill prestera till 110 % – vad jag än har för uppdrag.

Ideellt är jag eller har varit engagerad i följande:

SK3GA – Hudiksvalls Sändareamatörer, amprnet.se, swedmr.se, tekniksnack.se, Glada Hudik Summer Week, SMK Hälsinge, Radiosamband XYZ & FRO Gävleborg.

Har humor, upplevs som en glad prick med mycket driv. Ser inte problem som problem utan något som inte är löst. Kan nog ibland upplevas som lite formell, men det är för att jag lärt mig att första intrycket får du bara en chans till att göra. Är hellre den som leder än leds. Ser tvärvetenskapliga samarbeten som framgång då det bygger in positiva synergier i processer och flöden.

Vi hörs!

Henrik

 

Sprid ordet...